Démonok között 3. (2021) – Online film adatlap – Újabb fejezetéhez érkezett az elmúlt évek egyik legsikeresebb horrorfilmje. Ez alkalommal Michael Chaves ülhetett a rendezői székbe.

Démonok között 3. – Teljes film adatlap 

Magyar cím: Démonok között 3. – Az ördög kényszerített
Eredeti cím: The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Műfaj: horror, misztikus, thriller
Premier (USA):  2021. június 4.
Magyar megjelenés: 2021. június 3.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Michael Chaves
Forgatókönyvírók: David Leslie Johnson-McGoldrick, James Wan
Filmstúdió: New Line Cinema, Atomic Monster, The Safran Company
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Démonok között 3. története:

Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) számos hátborzongató és misztikus ügyön dolgozott, de ez alkalommal talán életük egyik legnehezebb próbatételével nézhetnek szembe. Egy fiatal fiú lelkéért küzdenek, azonban ezúttal nagyon úgy tűnik, hogy nem kerülhetnek ki győztesen a csatából. Elvesztik a fiút és talán a saját életüket is. Soha nem látott erőkkel nézhetnek farkasszemet.

A film ez alkalommal is megtörtént esetet dolgoz fel, egy olyan történetet, amely az Egyesület Államokban az első olyan bírósági eset volt, amikor a gyanúsított démoni megszállásra hivatkozott a bíróság előtt.

Szereplők:

Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard, Sterling Jerins, Charlene Amoia, Mitchell Hoog, Ruairi O’Connor, Ingrid Bisu, Shannon Kook, Eugenie Bondurant, Lindsay Ayliffe, Ronnie Gene Belvins, Sarah Cahterine Hook, Steve Coulter, Megan Ashley Brown

Démonok között 3. előzetes:

Érdekességek:

Az eddig két Démonok között film forgatókönyvét egyaránt Chad Hayes és Carey W. Hayes hozták össze. Ez alkalommal azonban nem az övék volt a feladat. Persze a szkriptet jegyző David Leslie Johnson-McGoldrick és bőven megéri a pénzét. James Wan közösen ötletelt, majd körmölte a forgatókönyvet. Az Aquaman szkriptje is az ő nevéhez fűződik, sőt a folytatást is ő írja. Emellett azért a Hayes-testvéreknek már besegített a Démonok között 2. részénél is, több The Walking Dead epizódon is ügyködött, de a Dungeons & Dragons film és a tervezett új Rémálom az Elm utcában film is az ő kezei között formálódik.

A rendezést Michael Chaves vezényelte, aki A gyászoló asszony átkával mutatkozhatott be a nagyközönség előtt. Tulajdonképpen mint kiderült az a film is része lett a Démonok között filmes univerzumának. Wan meg volt elégedve azzal a filmmel és úgy döntött a harmadik rész rendezését már csak ugyan nem saját maga vezényli, hanem Chaves. Persze producerként azért James Wan is a Démonok között 3. körül tüsténkedett.

A történet ez alkalommal az 1980-as évekbe kalauzol el minket, Warren-ék egy akkori esetét ismerhetjük meg. Egészen pontosan az Arne Cheyenne Johnson történetről van szó, amely 1981-ben esett meg. Johnson a bíróság előtt vallotta, hogy lakásának főbérlőjét azért ölte meg, mert a démonok erre kényszerítették. A Glatzel-család pedig azt állította, hogy a gyerekük, a 11 éves David volt a démoni identitás gazdateste.