dexter 9. évad

A Showtime korábban úgy nyilatkozott, hogy csupán méltó lezárást szeretnének adni a karakternek, Michael C. Hall azonban nem tartja kizártnak, hogy ez akár másként is alakulhat.

Bombaként robbant korábban a hír, mely szerint a Showtime úgy döntött, hogy elkészíti a Dexter 9. évadát. Igaz erre a csatorna is kissé óvatosan hivatkozott így, úgy fogalmaztak, hogy igazából a rajongók szerint pocsékra sikerült lezárást kozmetikáznák, így készítenek még 10 részt és lezárják a történetet. Természetesen Michael C. Hall főszereplésével.

A hírnek rettentően őrültünk, hiszen a rossz lezárás nem csak légből kapott Showtime vélemény, tényleg nem volt tökéletes az utolsó évad és az utolsó rész – az alapul szolgáló könyvekben például teljesen máshogy történt a lezárás, bár jó eséllyel a készítők nem azt a megoldást veszik majd elő.

A 9. évadról már korábban összegyűjtöttünk pár infót, a forgatások pedig jelenleg is javában zajlanak. Michael C. Hall pedig a napokban egy interjúban arról beszélt, hogy ha a csillagok együtt állnak, akkor elképzelhető, hogy akár újabb évad is készülhet. Az NME-nek adott interjúban a színész elmondta, hogy ami biztos, hogy most készül 10 rész, ráadásul a karaktert tényleg úgy hozzák vissza, hogy érdemes lesz „befizetni” rá. Azonban úgy fogalmazott, hogy adott esetben – jó eséllyel a nézettségre utalt -, akár folytatása is lehet.