A hír igaz, viszont nem úgy, ahogy az igazán jó lenne. A Dexter című sorozat ugyanis ismét a Showtime műsorán lesz, viszont a már bemutatott részek, egy különleges maraton részeként kerülnek a nézők elé.

2006-2013 között, 8 évadon keresztül csodálhattuk a Showtime sorozatát, a Dextert. A történetben a címben szereplő nevet viselő pasi sztoriját ismerhettük meg. Dexter nappal törvényszéki szakértőként dolgozott, éjszaka azonban hagyta a csábítást sötétebb énjének és sorozatgyilkosként tevékenykedett.

Ez utóbbit azért igyekezett rendszer és szisztéma szerint végezni, úgy hogy alapvetően azért nem tiszta erkölcse mégis fehér maradjon. Legalábbis a saját szemében.

A széria 96 részt ért meg, a főszereplőt pedig Michael C. Hall alakította, szerintem zseniálisan.

Remek kis kaland volt, a Showtime pedig úgy döntött, hogy a 10 éves évforduló okán szeretné egy kicsit leporolni az egykori mesterművet.

Na nem arról van szó, hogy egy huzamban levetítik mind a 96 részt. Pedig abban is volna fantázia és kihívás. Hanem a honlapjukon indítottak egy szavazást, ahol a nézők a legjobb Dexter epizódokra voksolhatnak. Végül pedig a 10 legtöbb szavazatot elért epizódot levetítik, október elsejei kezdéssel.

A voksolás nem rég kezdődött, így igazából részeredmény sincs, de kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a végeredmény.

Michael C. Hall mellett a sorozatban testvérét alakító Jennifer Carpenter számára is nagy sikert hozott a sorozat. Valamint David Zayas, James Remar, C. S. Lee és Lauren Luna Vélez is a főbb szereplők közé tartozott. Én mondjuk még Erik King karakterét, James Doakes urat is eléggé bírtam.

Michael C. Hall amúgy a sorozat befejezése óta sajnos nem sok helyen tűnt fel. A Rideg világban lehetett látni, az elmúlt évben pedig animációs sorozatokhoz kölcsönözte a hangját.

Legközelebb pedig egy életrajzi filmben láthatjuk. A Felt című alkotásban.

Egy biztos a Showtime részéről jó pofa ötletnek tűnik, hogy a legjobb részeket megmutatják újra. No meg amúgy is érdekes, hogy vajon a közönség szerint melyek voltak minden idők legjobb Dexter epizódjai. Hamarosan kiderül…