Kate Beckinsel jövőre megint feszülős ruhát húz és farkasszemet néz a válogatott szörnyszülöttekkel az Underworld új részében. Előtte azonban idén szeptemberben egy szellemházba költözik be. Itt a The Disappointments Room előzetes.

Ha nem egy ezerszer lerágott csontra hasonlítani a története alapján első ránézésre a The Disappointments Room, akkor esküszöm még érdekelne is.

A forgatókönyvet Wentworth Miller írta. Tudod az agyontetovált srác a Szökés című sorozatból. Tény, hogy elsősorban színészként lehet ismerős, de forgatókönyvírással is próbálkozott már. Az első ilyen a Vonzások volt. Az mondjuk nem is sikerült olyan rosszul, így ez a része biztatónak tűnik.

Aztán ott van D. J. Caruso rendező. Karúszó érted? Nem? Nem baj. Ő rendezte korábban a Disturbiát, illetve a xXx 3. részén is dolgozott, az elég agyamentnek tűnik az első előzetes alapján.

A főszerepben pedig Kate Beckinsale neve minimum három plusz pont.

Viszont itt a történet, amibe biztos rakott Miller valami csavart, mert egyébként meglehetősen szegényesnek tűnik.

Dana és David gyermekükkel karöltve beköltöznek álmaik otthonába. A ház akkora, hogy akár szállodát is nyithatnának, de ők nem ilyenek, csak boldogon szeretnének élni. Viszont csak hamar megmagyarázhatatlan események sorozata indul el, aminek okán Dana talál egy ajtót, amit nem bír kinyitni.

A nőt nem hagyja nyugodni a dolog, ezért mindenáron megpróbál bejutni a titkos szobába. A The Disappointments Room előzetes a választ is megadja: Dana talál egy kulcsos dobozt, amiből az utolsó kulcs nyitja is a titokzatos ajtót. Én a raktár kulcscsomójával szoktam így járni, mindig az utolsó nyitja. A szoba azonban kiderül, hogy nem véletlen volt zárva.

Ugye? Így olvasva, sőt akár a The Disappointments Room előzetes megnézése után szinte a vérátömlesztésen gondolkozunk, annyira vérszegénynek tűnik ez.

Ráadásul amúgy sincsenek jó kilátásai a filmnek. A produkció ugyanis a Relativity égisze alatt készülhetett el. A stúdió viszont komoly pénzügyi gondokkal küszködött az elmúlt időszakban. Többek között ezért nem tudták bemutatni Halle Berry új filmjét se. Hasonló a helyzet a The Disappointments Room esetében is, hiszen egy 2014-ben forgatott filmről van szó.

Ráadásul szeptemberben már érkezik is a mozikba, előzetest pedig csak most kapott, hiszen a marketingkampányt sem fogják túlzásba vinni.

Ám reméljük, hogy a végeredmény mégis valami kellemes csalódás lesz.

The Disappointments Room előzetes: