Jeffrey Reddick, az első Végső állomás film forgatókönyvírója hamarosan új horrorral jelentkezik, a Don’t Look Back kifejezetten izgalmasnak ígérkezik.

A tengerentúlon a tervek szerint október közepén mutatják be a Don’t Look Back című horrort, ami korábban Good Samaritan címen futott. Jeffrey Reddick új horrorjáról van szó, amire érdemes lehet odafigyelni. Reddick volt ugyanis az a fickó, akinek a forgatókönyve alapján 2000-ben elkészült a Végső állomás című horror, de a 2008-as Holtak napja feldolgozást is ő írta, ahogy a Dead Awake és The Final Wish című produkciók is nevéhez fűződnek.

A történetünk főhőse egy Caitlin nevű csaj, akivel furcsa dolog történik. A parkban összefut egy fickóval, akit percek múlva halálra vernek. Mindez több ember szeme láttára történik, azonban senki nem avatkozik közbe, vagy csak nézik a halálos kimenetelű verést vagy levideózzák azt.

A különös dolgok viszont ezt követően sem maradnak abba. Az ügy szemtanúi ugyanis, akik semmit sem tettek, hogy megmentsék a férfit, különös balesetek áldozatai lesznek és szépen sorban elkezdenek meghalni.

A főbb szerepekben Kourtney Bell, Will Stout, Skyler Hart, Jeremy Holm, Jaqueline Fleming és Amanda Grace Benitez lesz látható.

Don’t Look Back előzetes: