Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után címmel mutat be 2021-ben a Netflix egy dokumentumsorozatot, amelyben egy Los Angelesi sorozatgyilkos után nyomoznak.

Érdekes és egészen hátborzongató dokumentumsorozattal támad a következő év elején a Netflix. Az Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után egy négyrészes széria lesz, amelyben Richard Ramirez nyomába eredhetünk. A férfi 1984 és 1985 között legalább 14 ember ölt meg Los Angelesben, Éjszakai vadászként is emlegették, hiszen ebben az időben az emberek valóban attól rettegtek, hogy akár ők is lehetnek a gyilkos következő áldozatai. Ramirez ugyanis nem válogatott, férfiakat, nőket és gyerekeket is ölt, a legfiatalabb áldozata 6 éves volt, a legidősebb 82 éves. Szerencsére elkapták és 2013-ban meg is halt, a halálsoron, a kivégzése előtt limfómában.

A sorozatban két nyomozó történetét és magát a Ramirez utáni hajszát ismerhetjük meg. Számos személyes interjú, levéltári felvételek és néhány új felvétel alapján készülhetett el a sorozat, amelyet Tiller Russell rendezett.

Az Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után 2021. január 13-án érkezik a Netflix kínálatába.

Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után előzetes: