El kellett volna menned előzetes
Kevin Bacon ismét horror filmben szerepel!

El kellett volna menned előzetes! A Blumhouse égisze alatt, David Koepp rendezésében érkezik Kevin Bacon és Amanda Seyfried legújabb horror filmje!

David Koepp zseniális forgatókönyvíró, akinek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint A nulladik osztály, a Jól áll neki a halál, a Jurassic Park, a Pánikszoba, A titkos ablak vagy akár a Világ harca, de a sorból a Hetedik érzéket se hagyjuk ki. Már csak azért sem, mert Koepp ismét Kevin Baconnel dolgozott együtt és ez alkalommal Daniel Kehlmann egyik regényét hozták össze. Ráadásul Koepp nem csak íróként, hanem rendezőként is jegyzi a szóban forgó projektet.

Kehlmann története amúgy magyar fordításban is megjelent, még 2017-ben a Magvető Könyvkiadó gondozásában El kellett volna menned címen. Nos, ez a sztori elevenedhet meg hamarosan, hiszen a tengerentúlon On Demand már június 19-től elérhető lesz a film, amihez most egy vagány előzetes is érkezett.

Kevin Bacon ez alkalommal egy sikeres forgatókönyvírót alakít, aki néhány éve egy nála sokkal fiatalabb és nagyon csinos nőt vett feleségül, ráadásul egy kislányuk is született. Hősünk azonban úgy tűnik, hogy alkotói válságba került, ráadásul lehet a kapcsolata sincs már sínen. Az író igyekszik menteni a menthetőt és elviszi a családot egy hétvégi kiruccanásra, ami akár feltöltődést is adhat. Azonban a tökéletes család összehozó kaland csak hamar tökéletes rémálommá válik.

Kevin Bacon mellett Amanda Seyfried is látható a filmben, amely a Blumhouse stúdiónak hála, A láthatatlan ember producereivel a fedélzeten jöhetett össze.

A végeredmény egészen érdekesnek tűnik, így ajánljuk figyelmedbe:

El kellett volna menned előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét