Elcserélt gyermek remake
Peter Medak 1980-as horrorja is újrát kap!

Peter Medak 1980-as klasszikusa sem kerülheti el az újra feldolgozást. Anders Engström rendezésében jöhet Az elcserélt gyermek remake-je!

Talán neked is ismerősen hangzik Peter Medak neve, a brit filmes ráadásul budapesti születésű és számos film, valamint sorozat, például több Alkonyzóna epizódot is levezényelt még a ’80-as években, de a Lény 2. részét is ő dirigálta, sőt Mesék a kriptából epizód és két Hannibal sorozat rész is a nevéhez köthető. Valamint az 1980-as, Az elcserélt gyermek, ami mára már klasszikusnak számít és valóban korrekt horror élmény volt annak idején.

Ebből kifolyólag pedig adja is magát a kérdés, hogy eddig vajon miért nem dolgozták fel ezt a filmet. A választ nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a közeljövőben csak jöhet Az elcserélt gyermek remake. A Deadline írta meg, hogy Anders Engström finn rendező kapta a projektet. Engström nevéhez többnyire sorozatok kapcsolódnak, olyanok mint a Tabu, a Mérgezett örökség vagy a Hanna, illetve a See két epizódját is ő dirigálta a közelmúltban.

Az eredeti film egy szellemes sztori volt, amely egy régi házban játszódott, ezen alapvetően nem változtatnak, de azért modernizálják a sztorit és néhány új csavarra is lehet számítani, a forgatókönyvet Tab Murphy szállítja, aki például Thomas Jane rendezését, a Rém sötét vidéket is írta, de számos animációs alkotás is kötődik a nevéhez korábbról.