McG arról beszélt, szeretnének készíteni egy harmadik részt is.

Szeptember 10-én került fel a Netflix kínálatába a 2017-es A bébiszitter című horror – vígjáték folytatása A bébiszitter – A kárhozat királynője. A film ugyan nem hat az újdonság erejével, mint elődje, de igyekszik sok mindennel feldobni, és határozottan szórakoztató filmet sikerült letenni az asztalra. Ugyan a történet végére úgy tűnhet, hogy a sztori így komplex, és véget ért, de úgy tűnik McG rendezőnek vannak még ötletei. A Bloody Disgusting The Boo Crew Podcast című adásban erről beszélt.

Ennek a történetnek mindig 3 része volt. Az elsőben egy serdülő Colet mutatunk be, akit furcsa érzelmek kötik a bébiszitteréhez. Természetesen egy felnőtt nővel ezen érzelmeit nem tudja kibontani. A második felvonásban olyan korba lép, amikor megtapasztalhatja és felfedezheti a szerelmet. Arról most nem szeretnék beszélni, hogy Cole karakteríve hogyan folytatódhat, de annyit elárulhatok, hogy ha ez a film tetszik az embereknek, akkor mi készen állunk egy harmadik felvonás elkészítésére is. Lássuk, tetszik-e ez az embereknek.

Szóval valószínűleg elkészül a trilógia záródarabja, hiszen a közönség véleményét összegző IMDB oldalon majdnem ugyanúgy áll mint az első rész, illetve a Rotten Tomatoes kritika összesítő is azt prezentálja, hogy a közönségnek mérföldekkel jobban tetszett a streaming film mint a kritikusoknak.