Ez a J. J. Abrams egy igazán huncut és kópé fickó. Nem olyan régen mondhatni teljes titoktartás közepette, az ő felügyelete alatt készülhetett el a Cloverfield folytatása. Most pedig az a hír járja, hogy már a Cloverfield 3. részét is leforgatták.

Az mondjuk tény, hogy J. J. Abrams nyilatkozatai alapján is inkább amolyan vérrokonságról beszélhetünk a Cloverfield és a Cloverfield Lane 10 között. Ennek ellenére azért a direktor, producer és filmguru jól meglepett minket, amikor kiderült, hogy a The Cellar néven forgatott alacsony költségvetésű film tulajdonképpen a Cloverfield folytatása.

Nos Abrams úgy tűnik továbbra is szeret titokzatos lenni, ugyanis a The Wrap információi szerint fű alatt már el is készült a Cloverfield Lane 3. Vagy maradjunk megint abban, hogy az új film szintén vérrokonságban áll az eredeti Cloverfield mozival.

Esetünkbe a God Particle című horrorról van szó. Azt még nem tudni, hogy esetleg ennek az esetében is történik-e majd átnevezés vagy marad ez a cím, a nézők meg majd elkönyvelik, hogy kvázi a Cloverfield 3. részéről van szó.

A történet szerint ez alkalommal egy űrállomásán járunk, ahol az ott lévő amerikai űrhajósok megdöbbentő dolgot fedeznek fel. Egy olyan valamit, ami az egész világról alkotott nézetüket megreformálja. Na most légy okos, hogy pontosan miről is van szó, ugyanis a szinopszis egyelőre nem hosszabb ennél.

Azt viszont leszögezhetjük, hogy a napokban akár valami előzetesféleség is befuthat. A helyzet ugyanis az, hogy a forgatásokkal már nagyjából egy hónapja végeztek, jelenleg J. J. Abrams felügyelete mellett az utómunkálatok zajlanak. Mindemellett pedig Abrams-ék azt szeretnék, ha a film 2017. február 24-én már landolna is az amerikai mozikban.

A történeten két forgatókönyvíró dolgozott. Egyrészt Doug Jung, akitől még a 2000-es évek elején a Lépéselőnyt láthattuk, majd sorozatokon ügyködött, legutóbb viszont a Star Trek: Mindenen túl szktriptjéért is felelt többedmagával.

Másrészt pedig Oren Uziel is írogatott, a 22 Jump Street forgatókönyvét készítette el, valamint az új Mortal Kombat filmen is dolgozik.

A rendezést, ahogy a Cloverfield Lane 10 esetében is, egy viszonylag ismeretlen, nigériai születésű direktor, Julius Onah vezényelhette. Egyetlen nagyfilmje van, a The Girl Is in Trouble, egy többnyire közepesnek nevezhető akciófilm.

A szereplők között Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw, Chris O’Dowd, Daniel Brühl, David Oyelowo, Ziyi Zhang, Aksel Hennie és John Ortiz tűnik majd fel.

Egy újabb kis költségvetésű darabról van szó a God Particle azaz az esetleg Cloverfield 3. esetében is.

Sőt a The Wrap hozzáteszi, hogy úgy tudják Abrams ezzel nem is tenne pontot a Cloverfield univerzum bővítésére, ugyanis hasonló kis büdzséből készülő filmeket szeretne csinálni, évente legalább egyet pedig be is mutatni a közeljövőben is.