Az MGM Television háza táján újabb sorozat projekt van készülőben. A csatorna a hírek szerint egy élőszereplős Addams Family sorozat elkészítését tervezi, Tim Burton is részt venne a munkába és talán Johnny Depp is szerepet kaphat.

A szóban forgó Addams Family sorozat iránt ráadásul a Netflix is élénken érdeklődik, így jó eséllyel a kész széria majd ott köthet ki. A hírek szerint Tim Burton rendezőként veheti ki a részét a munkából, ráadásul mindenképpen azt szeretné, ha Gomez Addams szerepét Johnny Depp kaphatná.

Annak idején, az 1964-es filmsorozatban ezt a szerepet John Astin kapta, majd a kilencvenes években készült filmekben Raul Julia alakíthatta a karaktert. A gond talán ez utóbbi, legalábbis a Netflix azt szeretné, ha Raul Julia után egy másik latin hátterű színész vinné tovább a karaktert. Illetve talán kicsit félnek is attól, hogy Johnny Depp kapja a főszerepet, hiszen a színész körül most meglehetősen sok a balhé – a Legendás állatok 3. részéből például a Warner Bros. kirúgta és Mads Mikkelsen kapta meg a karakterét.

Másrészt viszont Burton ragaszkodik Depp-hez, akivel már számos kiváló közös filmet készítettek. A hírek egyelőre nem szólnak arról, hogy a Netflix hajlandó-e ebbe belemenni, így a szereposztás képlékeny.

A rajongók viszont már azon agyalnak, hogy Depp mellett Eva Green is igazán szerepet kaphatna az élőszereplős Addams Family sorozatban.