A TNT azon van, hogy elkészüljön az Engedj be sorozat. A pilot részt már berendelték. A széria természetesen John Ajvide Lindqvist regényét veszi alapul. A forgatókönyvet Jeff Davis készítheti el.

A horrorfilmes sorozat az elmúlt időszakban csak úgy hasítanak. Elég csak a Stranger Things-re gondolni, de a sort folytathatnánk a The Walking Dead-del, az Ash vs. Evil Dead-del vagy az American Horror Story-val, hogy csak hármat írjak azok közül, amelyek a leggyorsabban eszembe jutottak. A listának azonban koránt sincs vége.

Ráadásul, ha szűkítjük a kört, akkor megemlíthetjük azokat a horrorsorozatokat, amelyek egy-egy mozifilm alapján készülnek el. Szeptemberben például érkezik egy ilyen, az Ördögűzőt sorozatosítja a Fox. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy elég pöpec módon.

A buliba pedig a TNT is szeretne beszállni. Az Engedj be sorozat változatát szeretnék elkészíteni. Habár ugye esetünkben talán még inkább egy könyv sorozatos feldolgozásáról van szó.

Azonban John Ajvide Lindqvist regényéből 2008-ban film is készült. Ekkor Svédországban forgatták le a végül egészen korrekt sikert arató mozit. 2010-ben viszont Matt Reeves rendezésében, Chloe Grace-Moretz főszereplésével az amerikai változat is elkészülhetett.

A történet egy fiatal srácról szól, aki megismerkedik egy korabeli lánnyal, akiről kiderül, hogy bizony vámpír.

A könyv Svédországban villámgyorsan bestseller lett, a 2008-ban készült svéd mozis változat pedig egész sok díjat is bezsebelt. A TNT azt ígéri, hogy az Engedj be sorozat az írott anyag feldolgozásán alapulhatna.

A sorozat forgatókönyvét Jeff Davis (Gyilkos elmék, Teen Wolf) készítheti el. Viszont a készítők között ott van Marty Adelstein (Szökés, Teen Wolf) és Becky Clements (Aquarius, Last Man Standings) vagy éppen Alex Brunner (Sötét helyek).

Sarah Aubrey a tervezett sorozat egyik producere úgy nyilatkozott, hogy egy remek alapanyaggal van dolguk. Hiszen a könyv horror elemekkel is borzongat, de thriller elemekkel is operál, na meg egy kis romantikával is meg van fűszerezve.

Az Engedj be sorozat egyébként már a harmadik olyan pilot, amit a TNT berendelt. Kíváncsian várjuk, hogy pontosan hogyan is képzelik el a sorozatváltozatot és mégis mi sül ki ebből.