Újabb horror filmből készülhet tévésorozat ez alkalommal a Farkasvér / Vérszomj sztori lesz az, ami egy új feldolgozást kap, az eredeti rendezővel.

A Ginger Snaps című horrort 2000-ben mutatták be, majd 2004-ben trilógiává is bővült. Magyar honban az első rész amúgy Farkasvér címen volt ismert, igaz Vérszomj néven is lehet találkozni a trilógiával, pláne, hogy a második két rész már ezen a címen jelent meg.

A történet két lázadó testvérről szól, akik eldöntik, hogy nem várnak sokat, megpattannak otthonról és a hátukat egymásnak vetve próbálnak boldogulni, hiszik, hogy együtt minden sikerülhet.

A gond csak az, hogy az idősebb lány megtámadja egy vérfarkas és Ginger szépen lassan átváltozik. A testvére eközben a nővére mellett marad és kétségbeesetten próbálja megtalálni az ellenszert. Fél, hogy az örök testvéri hűség is megtörhet köztük, ugyanis Ginger maga is nagy változáson megy át, vérre szomjazik, és úgy tűnik, igazán más emberré válik.

Az eredeti sztori forgatókönyvét Karen Walton írta, a főszerepben pedig Emily Perkins és Katharine Isabelle volt látható, a rendezést pedig John Fawcett vezényelte, aki a tervek szerint a sorozaton is dolgozna.

A Farkasvér sorozat forgatókönyvét Anna Ssemuyaba írja.