Fear the Walking Dead 6. évad előzetes

Habár az előzetes tervekhez képest később érkezhet a Fear the Walking Dead, a 6. évad előzetes kapott a Comic Con @ Home rendezvényen!

A Fear the Walking Dead annak idején szerintem meglehetősen óvatosan kezdett, a nem túl hosszú első évadot végigküzdve hosszú évadokon keresztül pihentettem a szériát. Nem annyira érdekelt a karakterek sorsa és valahogy kevésbé éreztem jónak az egészet. Persze aztán csak folytattam, amit elkezdtem és idővel az anyasorozatot überelő történetbe csapott át a dolog. Nem csoda, hogy az AMC már a Fear the Walking Dead 6. évadát tervezgeti, ami, ha nincs a koronavírus-járvány már talán el is kezdődött volna.

A munkálatok azonban nem fejeződtek be, így habár a történet első fele dobozban van, még bőven van dolga a színészeknek és a stábnak. Ennek ellenére a tervek szerint október 11-én elrajtolhat az új évad, amihez a Comic Con @ Home idején egy előzetest is közzétett a csatorna.

Nyilván a The Walking Dead sorozatok sosem finomkodtak, de ez a mostani trailer kimondottan véresre sikeredett és egészen izgalmas újabb felvonást tár elénk.

Az AMC amúgy nem lassít a franchise-t illetően, hiszen a The Walking Dead 10. évadához is újabb részeket rendeltek be, készül a 11. évad, valamint a World Beyond sorozat és persze a Rick Grimes filmek érkezésére is számíthatunk majd előbb-utóbb.

Fear the Walking Dead 6. évad előzetes: