Az AMC berendelte a Fear the Walking Dead 7. évadot, ami az elmúlt részeket látva szimpla papírforma.

Annak idején azt gondolom, hogy azért elég döcögősen indult útnak a Fear the Walking Dead. Az elmúlt időszakban azonban sikerült remekül megújítani és színt vinni a szériába. A 6. évad pedig bizonyos szempontból talán az anyasorozatot is felülmúlta a rajongók többsége szerint. A szóban forgó 6. évad most éppen pihen, november 23-án vetítették a legutóbbi részt és a folytatás valamikor jövőre várható. Valószínűleg a The Walking Dead 10. évadának extra epizódjait követően kerülhetnek adásba a hátralévő részek.

Természetesen a Fear the Walking Dead és a The Walking Dead rajongói bázisa között elég erős az átfedés, de nem kérdés, hogy azért a spin-off sorozat bőven kinőtte magát. Annak idején a fősorozat árnyékában mozgott, végül azonban megtalálta a széria a saját hangját. Ráadásul időközben ugye a nem rég befejeződött The Walking Dead: World Beyond is beindult, így már nem is az egyetlen spin-offról beszélhetünk.

A Fear the Walking Dead Twitter oldalára került fel egy rövidke videó, amelyben meglengetik a rajongók előtt a 7. évad érkezését, így biztosak lehetünk benne, hogy kapunk még egy nagyobbacska felvonást és ahogy említettük, azért még a 6. évadból is bőven vannak hátra részek.

Arról még nincs hír, hogy Fear the Walking Dead 7. évad mikor érkezhet futhat be, hiszen az AMC azért most már bőven akadnak zombis tartalmak.