Fogvatartott állam (2019)

Fogvatartott állam (2019) – Teljes film adatlap – Milyen volna a világ a földönkívüliek sikeres megszállása után? Erre ad választ Rupert Wyatt új filmje.

Fogvatartott állam teljes online film adatlap

Fogvatartott állam (2019)

 

Magyar cím:  Fogvatartott állam
Eredeti cím: Captive State
Műfaj: sci-fi, thriller
Mozipremier (USA): 2019. március 29.
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Rupert Wyatt
Forgatókönyvírók: Rupert Wyatt, Erica Beeney
Filmstúdió: Amblin Partners, Lightfuse & Gettaway, Participant Media
Forrásunk az imdb adatlapja.

 

Fogvatartott állam (2019) története:

10 év telt el azóta, hogy a földönkívüliek sikeresen megszállták a Földet. Chicagóban járunk, ahol látszólag minden a legnagyobb rendben van. Az idegenek hatalom átvétele óta nincs munkanélküliség, nincs bűnözés és mindenki boldog. Legalábbis a felszín ez. A jólét és a béke azonban csak a látszat, az emberek  egy része szeretné visszavenni azt, ami az övék.

Szereplők:

Vera Farmiga, Machine Gun Kelly, Alan Ruck, John Goodman, Madeline Brewer, Kevin J. O’Connor, James Ransone, Ben Daniels, D. B. Sweeney, Jonathan Majors, Ashton Sanders, KiKi Layne, Kevin Dunn, Ta’Rhonda Jones, Shannon Cochran

Előzetesek, videók:

 

Érdekességek:

Rupert Wyatt, a Hazárdjátékok és A majmok bolygója: Lázadás rendezője a Gambit rendezői székét hagyta ott csak azért, hogy megcsinálhassa ezt a filmet. A rendező amúgy a Hazárdjátékok forgatásán már együtt dolgozhatott John Goodmannel. Most megint ez történt.

A film forgatókönyvét Wyatt írta, viszont ezen a téren akadt segítőtársa Erica Beeney személyében. Beeney korábban a Háborúzni mentem, Kelly! szkriptjét hozta össze. Jelenleg azonban egy újabb Wyatt film forgatókönyvén dolgozik a páros, a Storm King című horror lehet a következő közös munkájuk.