A David Ayer rendezésében érkező Birght, annak idején kellemes meglepetés volt a Netflix kínálatában. Will Smith és Joel Edgerton filmje egészen szerethető volt és most folytatást kap.

Az elmúlt időszakban szinte kétségtelen, hogy egyre jobb filmeket bukkan fel a Netflix kínálatában, már ami a saját gyártású alkotásokat illető. Ez viszont nem volt mindig így, nem olyan régen azért kicsit jobban kellett vadászni – és persze most sem árt vigyázni. A 2017-es Bright viszont egy érdekes koncepcióval bíró film volt, ráadásul Will Smith és Joel Edgerton főszereplésével, ami már oda vonzotta a tekintetünket.

A történet két zsaruról szólt, egy emberről és egy orkról, akiknek együtt kellett dolgozniuk. Egész sajátos buddy-movie lett a végeredmény, amit tényleg lehetett szeretni. Egy ideje már szó van arról, hogy a produkció folytatást kap, legutóbb még azt lehetett hallani, hogy David Ayer ülhet ismét a rendezői székbe és persze Smith és Edgerton is visszatérnek.

A friss hírek viszont arról szólnak, hogy a forgatókönyvet ugyan Ayer jegyzi, de a rendezést lehet, más vezényli. A Deadline infó szerint a francia Louis Leterrier lehet a befutó, aki annak idején két szállító filmet rendezett, de A nyakörv, A hihetetlen Hulk (azt persze lehet ne hánytorgassuk fel), a Szemfényvesztők vagy az Agyas és agyatlan direktora is ő volt, legutóbb pedig A Sötét Kristály – Az ellenállás korát hozta össze, amúgy nem mellesleg a Netflix megbízásából.

Szóval mondhatjuk, hogy nincs rossz helyen a folytatás, amiről egyelőre keveset tudni, de állítólag két főhősünk kalandja most majd a nemzetközi színtéren folytatódik.!