A CW sorozatában Ruby Rose után Javicia Leslie kapja a főszerepet és végre megvannak az első jelmezes fotók a színésznőről.

Nem sikerült rosszul a Batwoman sorozat első évada, amit az is jól mutat, hogy a csatorna hamarjában jelezte, hogy kérnek a folytatásból. Eleinte úgy tűnt, hogy ezzel a stábtagok is így vannak, viszont meglepő módon a főszereplőt alakító Ruby Rose mégis úgy döntött, hogy dobbant. Ezzel egyébként egy kicsit bajba is sodorta a produkciót, de nyilván a készítők igyekeztek áthidalni a helyzetet.

Megoldásként nem azt választották, hogy a karaktert másik színész kapja, hanem igyekeztek furmányosak lenni. Természetesen lesz új Batwoman, azonban a sztori szerint ő már nem Kate Kane lesz, hanem Leslie Ryan Wilder lesz, aki a Batwoman jelmezt magára ölti és folytatja a karakter örökségét.

A szerepet pedig Javicia Leslie kapta, aki saját elmondása szerint imádja a szerepet és elképesztően boldog, hogy bizalmat szavaztak neki a készítők.

Ráadásul Ruby Rose után fekete színésznő vehette át a stafétát, ami szintén fontos változás, ezt Leslie is kiemelte a THR-nek adott interjújában.

Az új karakterhez természetesen egy újradizájnolt jelmez is dukál, erre befutottak az első fotók!

A Batwoman 2. évada a tervek szerint januárban érkezhet meg a CW-re.

Ruby Rose amúgy a filmezést nem hagyta abba. Jelenleg is forgat, sőt a The Doorman című akciómozijának az előzetesét korábban már meg is mutattuk.