A projekten Tom Holland, az 1985-ös filmet jegyző rendező dolgozik és a tervei szerint az eredeti szereplőgárdát is szeretné visszacsábítani a fedélzetre.

Tom Holland rendező maga beszélt egy a SyFy Wire-nek adott interjúban arról, hogy szeretné összehozni a Frászkarika folytatását. Persze most dobbanthatunk egyet, hogy bizony volt annak folytatása. Ez tény, 1988-ban mutatták be, viszont Tom Holland ezen már nem dolgozott és nincs is jó véleménnyel a végeredményről. Ráadásul ezzel nem csak ő van így, a rajongók sem annyira komázták az elkészült folytatást. Holland viszont az interjúban elárulta, hogy igazából most pont a Frászkarika 2. részének forgatókönyvén dolgozik. Ez a sztori semmissé tenné az 1988-as filmet és szeretné úgy elkészíteni a második felvonást, ahogy azt méltónak gondolja az eredeti filmhez.

Az interjúban Fright Night 2: Resurrection néven hivatkozott a készülő projektre, ami azért még eléggé az elején tart. Viszont azt is elárulta, hogy az eredeti szereplők javarészét is szeretné visszahozni és valóban egy ütős folytatást készíteni.

Az persze talán nem csoda, hogy Tom Holland kedve megjött ehhez, hiszen a Halloween folytatása is eltörölt minden felvonást és közvetlenül folytatta John Carpenter sztoriját, azt pedig jól tudjuk, hogy ez a produkció szinte tökéletesen sült el.

Egyelőre ennyit tudni, ám őszintén bízunk benne, hogy Holland terve sikerrel jár és elkészülhet egy igazán vagány Frászkarika folytatás.

Természetesen a Colin Farrell főszereplésével készült 2011-es remake is figyelmen kívül volna hagyva, ha Tom Holland terve összejön.