Godzilla vs. Kong előzetes

Megérkezett a Godzilla vs. Kong előzetes. A Warner május közepén mutatja be a filmet, amelyben pofozkodó óriás állatok csapnak össze!

Szinte kézzel fogható elérhetőségbe került a Godzilla vs. Kong film bemutatója. A Warner ugyanis néhány hónapja úgy döntött, hogy ha törik, ha szakad ő bemutat mindent, amit a 2020-as évben visszatartottak. Így aztán az óriás szörnyek CGI cunamijára is számíthatunk, ami a tervek szerint május 20-án mutatkozhat be. Ennek fényében pedig időszerű volt, hogy a Godzilla vs. Kong előzetes megérkezzen. A számításba nem is csúszott hiba.

Adam Wingard rendezésében jöhetett össze a projekt, ami elég komoly költségvetéssel készülhetett és nem kérdés, hogy elsősorban a CGI-re költöttek a rendelkezésre álló dollármilliók javarészét.

A műfaj alapvetően talán megosztó lehet, ám így sem kérdés, hogy rengetegen várják, hogy az óriás lények megütközzenek. A beérkezett előzetes pedig talán pont azt adja, amire számítottunk. Komoly zúzás, parádés CGI-t és pofozkodó óriás szörnyeket. Ha a látvány mellett a történet is szerethető lesz és a színészi játékok is a helyékre kerülnek, akkor kellemes meglepetése lehet a 2021-es évnek a Godzilla vs. Kong.

A franchise néhány éve az első új Godzilla filmmel indult, a stúdió ezt követően ötölte ki, hogy érdemes lenne egy óriás szörnyekre építeni egy világot és az egykori Toho-filmek előtt tisztelegni. Az első Godzilla filmet egy még annál is jobban sikerült új Kong mozi követte, majd jöhetett a kissé talán megosztóbb Godzilla 2.

A Godzilla vs. Kong egyébként nem az első összecsapása a két monstrumnak, hiszen a Toho annak idején már együttműködött az amerikaiakkal és a ’70-es években készült egy film a két óriás szörnyeteg főszereplésével.

Godzilla vs. Kong előzetes: