Jason Momoa és Peter Dinklage közös filmet forgatnak. A Trónok harca színészei ez alkalommal egy vámpíros agymenésben tűnhetnek fel!

A Deadline értesülései szerint Damian Shannon és Mark Swift új horrorfilmes ötlettel álltak elő. A párosnak korábbról például a Freddy vs. Jasont és a 2009-es Péntek 13 filmet köszönhetjük. A legújabb forgatókönyvükre pedig érdemes lehet odafigyelni.

A Good Bad & Undead eléggé izgalmas lehet és a szereposztás az, amiért különösen érdemes rajta tartani a projekten a szemünket.

Az egyik főhősünk ugyanis Jason Momoa, a Trónok harca és az Aquaman sztárja lesz, aki ez alkalommal egy vámpírt alakít. A másik főhősünket pedig a szintén Trónok harcában felbukkanó és közönségkedvencnek számító Peter Dinklage alakítja, egészen pontosan ő lesz a történetben Van Helsing.

Ráadásul, ha ez nem volna elég, akkor a furcsa párosnak a történet szerint együtt is kell majd működnie, egy varázslatoktól és veszélyektől hemzsegő világban.

Ennél sokkal többet egyelőre nem tudni, de tény, hogy már ez is jól hangzik. A filmet a Palm Springs direktora, Max Barbakow vezényelheti.