Good Boy előzetes

Az Into the Dark című horror antológia ugye megvan? A széria most újabb résszel bővül, Judy Greer és egy szuperdurva véreb főszereplésével!

Az Into the Dark című szériát még 2018-ban hívta életre a Hulu és a Blumhouse. A végeredmény amúgy akár hiánypótlónak is nevezhető, hiszen egy érdekes koncepció mentén valósult meg a projekt. A dolgot nem is biztos, hogy a legjobb a sorozat jelzővel illetni, hiszen az elképzelés az volt, hogy havonta egy alkalommal bemutatnak egy 80-90 perces horror filmet, az antológia részeként. Egészen tetszetős ötlet ez, ráadásul voltak egészen jól sikerült részek is.

Az Into the Dark pedig időközben már a második évadot tapossa és a vírus helyzet ellenére is bemutatták az újabb és újabb részeket. Legutóbb például a Delivered címűt. Június 12-én azonban újabb felvonás érkezik ez alkalommal Judy Greer főszereplésével!

A Good Boy című filmben főhősünk örökbe fogad egy kutyát. Az ötlet remek, talán már a te fejedben is megfordult, hiszen egy kedves kis állaton segíthetsz. Ráadásul hősünk csak hamar meg is találja a tökéletes jószágot, egy aranyos kiskutyát. Igen ám, csak a szőrmók nem biztos, hogy az a puszilgatni és babusgatni való eb. Ránézésre ugyan nem látszik, de egy igazi, vérengző fenevaddal van dolgunk!!!

A Good Boys rendezője az a Tyler MacIntyre volt, aki a Haláli csajok című filmet is összehozta, a forgatókönyvet pedig Aaron és Will Eisenberg írta.

Judy Greer mellett pedig Steve Guttenberg, Ellen Wong, Elise Neal, Maria Conchita Alonso és McKinley Freeman is feltűnik a filmben. Ja, és persze Chico, a kutyus, őt le ne hagyjuk, mert még a végén bántódásunk esik!

Good Boy előzetes: