A 2010-es A zátony producereivel a fedélzeten, a The Loved Ones forgatókönyvírójától érkezik a Great White, ami az előzetes alapján egy remek kis cápás film lesz!

Egy jó cápás film sose rossz. Így gondolhatták ezt a Great White készítői is, akik között azért akadnak olyanok, akik már dolgoztak hasonló alkotáson. A producerek között ugyanis a 2010-es A zátony című film szakembereinek neve is felbukkan. A forgatókönyvet Michael Boughen készítette, a rendezést pedig az elsőfilmes Martin Wilson vezényelhette. A stáblista kapcsán pedig Katrina Bowden, Aaron Jakubenko, Tim Kano, Kimie Tsukakoshi és Te Kohe Tuhaka nevét említenénk meg, őket láthatjuk a főbb szerepekben, na persze a két nagy fehér cápa mellett.

Ha cápás filmeket keresel, akkor ajánljuk magunkat.

A Great White igaz történetet dolgoz fel, egy szerelmes párról szól, akik hidroplános túrákat szerveznek, azonban mostani kalandjuk elég rosszul sül el, utasaiknak szeretnék megmutatni a vadont és a vizet, azonban a parttól messze bent rekednek a tengeren, kijutni pedig nem egyszerű, hiszen két nagyra nőtt cápa bukkan fel, akik ha már arra járnak ennének is valamit.

Great White előzetes: