Gyilkosságok Manscheidben

Gyilkosságok Manscheidben – Sorozat – Online sorozat adatlap – A Netflix 2021-ben egy luxemburgi krimivel is beújít. Összeszedtünk minden infót!

Gyilkosságok Manscheidben – Teljes sorozat adatlap 

Gyilkosságok Manscheidben

Magyar cím: Gyilkosságok Manscheidben
Eredeti cím: Capitani
Műfaj: krimi
Premier (Luxemburg): 2019. október 1.
Hazai premier: 2021. február 11. (Netflix)
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Christophe Wagner
Forgatókönyvírók: Thierry Faber, Eric Lamhene, Christophe Wagner
Filmstúdió: Artémis Productions, Film Fund Luxemburg, RTL Luxembourg
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Gyilkosságok Manscheidben sorozat története:

Manscheid települését egy gyilkosság rázza meg. Egy fiatal lány testét találják meg a közeli erdőben. Luc Capitani nyomozó kapja a feladatot, hogy göngyölítse fel a szálakat. A feladat azonban nem ígérkezik könnyűnek, hiszen egy izolált helyről van szó, ahol az ott lakók többsége bizalmatlan az új jövevénnyel szemben. Nem úgy Elsa Ley, a helyi rendőrnő, aki a nyomozó segítségére siet. Capatininek azonban így sincs könnyű dolga, hiszen amellett, hogy egy gyilkosra vadászik a saját démonjaival is meg kell küzdenie.

Szereplők:

Luc Schiltz, Sophie Mousel, Claude De Demo, Joe Dennenwald, Konstantin Rommelfangen, Jules Werner, Jil Devresse, Julie Kieffer, Brigitte Urhausen, Timo Wagner, Max Gindorff, Pierre Bodry, Luc Feit, Nicole Max, Esther Gaspart Michels, Roland Gelhausen, Désirée Nosbuch, Jemp Schuster

Gyilkosságok Manscheidben előzetes:

Érdekességek:

A Gyilkosságok Manscheidben című sorozat forgatásai a luxemburgi Bourglinsterben zajlottak.

A sorozat eredetileg a helyi RTL-en mutatkozott be, ott két évadot élt meg. A Netflix 2021-ben tervezi bemutatni a szériát.