háborgó mélység 3

Háborgó mélység 3 (2020) – Online film adatlap – Elkészült az újabb cápás őrület, az annak idején jól indult Háborgó mélység bővült trilógiává.

Háborgó mélység 3. – Teljes film adatlap

Magyar cím: Háborgó mélység 3.
Eredeti cím:
Deep Blue Sea 3
Műfaj: 
akció, horror, sci-fi
Premier (USA): 2020. július 28.
Hazai premier: 

DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: 
John Pogue
Forgatókönyvírók: 
Dirk Blackman
Filmstúdió: Roserock Films
Forrásunk a film 
IMDB adatlapja.

Háborgó mélység 3. története:

Dr. Emma Collins (Tania Raymonde) már nagyon hosszú évek óta tanulmányozza a fehér cápákat. Egészen pontosan arra kíváncsi, hogy a klímaváltozás miként is befolyásolja az állatok életét. A munkája közben azonban váratlanul felbukkan egykori szerelme, Richard (Nathaniel Buzolic). Ez alapvetően talán csak szívbeli kérdéseket okozna, a férfi azonban bikacápák után nyomoz, ráadásul a társaiknál sokkal veszélyesebb fajták nyomába ered, ami a későbbiekben komoly bonyodalmat jelent majd.

Szereplők:

Tania Raymonde, Nathaniel Buzolic, Emerson Brooks, Bren Foster, Reina Aoi, Alex Bhat, Siya Mayola, Avumile Qongqo, Brashaad Mayweather, Ernest St. Clair, DeVille Vannik

Háborgó mélység 3 előzetes:

Érdekességek:

A Háborgó mélység első része még 1999-ben jelent meg. A folytatásra viszont meglepően sokat kellett várni, hiszen a címében következő rész 2018-ban mutatkozhatott be. 2020-ban pedig már el is készült a harmadik film

A forgatókönyvet Dick Blackman írta, aki a 2002-es Fekete maszk 2-t is összehozta, de a 2008-as A kívülálló és az Underworld: A vérfarkasok lázadása is a nevéhez fűződött.

A rendező, John Pogue a Karantén 2. részét és Az elnémultakat dirigálta korábban, de íróként a nevéhez fűződik a Koponyák-trilógia is.

A főszerepben látható Tania Raymonde a Lost című sorozatból lehet ismerős, ott Alex Rousseau-t alakította.