Halálom napja (2020) – Online film adatlap – Darren Lynn Bousman Maggie Q és Luke Hemsworth főszereplésével szállítja új horrorját.

Halálom napja – Teljes film adatlap

Magyar cím: Halálom napja
Eredeti cím: Death of Me
Műfaj: horror, misztikus, thriller
Premier (USA): 2020. október 2.
Hazai premier:
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar):
Rendező: Darren Lynn Bousman
Forgatókönyvírók: Ari Margolis, James Morley III, David Tish
Filmstúdió: Benetone Films, 13 Films, Dobre Films
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Halálom napja története:

Christine (Maggie Q) és Neil (Luke Hemsworth) Thaiföldön vakációznak, a romantikusnak ígérkező kaland azonban gyorsan eldurvul. Az előző éjszakára ugyanis egyikőjük sem emlékszik, ám Neil kameráján találnak néhány felvételt. A rögzített képsorok azonban meglehetősen felkavaróak, a felvételeken ugyanis egyértelműen látszik, hogy Neil megöli Christine-t. A valóság határai elmosódnak, hőseink pedig próbálnak rájönni, hogy mi történhetett pontosan az ominózus éjszakán.

Szereplők:

Maggie Q, Luke Hemsworth, Alex Essoe, Kat Ingkarat, Kelly B. Jones, Caledonia Burr, Chatchawai Kamonsakpitak, Sahapoom Totrungsup, Tanapath Singamrath, Olivier Paul Varry, Saengkham Chanthawong, Irada Ritsira, Tannapat Sirimat, Katria Louise Reed, Somjai Hmanbut

Kritikák:

A Horror-Filmek.hu írását erre találod.

Halálom napja előzetes:

Érdekességek:

A Halálom napja nem csak Thaiföldön játszódik, hanem a forgatások valóban az országban is zajlottak, az összes képsort ott rögzítették. Így talán nem is meglepő, hogy sok helyi színész is lehetőséget kapott Darren Lynn Bousman rendezésében.

A forgatókönyvírók közül James Morley korábban például a Szökőárban címűfilm szkriptjét írta.

Maggie Q legutóbb A vágyak szigetében volt látható, de az elmúlt időszakban több sorozatban is láthattuk vagy hallhattuk őt. Az animált, Az igazság ifjú ligája című DC sorozatban például Wonder Woman hangját kölcsönzi. A kijelölt túlélőben pedig játszani is láthattuk őt.

Luke Hemsworth a család legfiatalabbja, aki szintén a színészkedés felé fordult. A Westworld című sorozatban kifejezetten remek alakítást nyújtott.