Július elején debütálhat a Netflixen A harag című horror sorozat változata, amelyhez most egy előzetes is érkezett.

Takashi Shimizu Ju-on vagyis A harag címmel készítette 2002-ben azóta már klasszikusnak is nevezhető horrorfilmjét. A siker nem is maradt el, hiszen csak hamar elkészülhetett Sarah Michelle Gellar főszereplésével az amerikai változat, amit már Az átok címen ismerhetünk. Ráadásul a rendezést itt is Shimizu vezényelte, ezért is nevezhetjük egészen jónak az első amerikai remake-t. 2006-ban jött is a második Az átok film, ami még a szódával elment kategóriába tartozott, pláne a 2009-es harmadik felvonáshoz képest. Legutóbb pedig pont év elején nyúltak ismét az amerikaiak a történethez, ám Az átok háza bőven felejthető darab, amit akár a rossz jelzővel is illethetnénk.

Viszont szenteljünk időt az eredeti filmnek is, amely 2003-ban kapta meg a második részt. Az újabb felvonásra viszont meglehetősen sokat kellett várni, igaz aztán 2009-ben két új A harag film is megjelent. 2014-ben és 2015-ben pedig két újabb folytatás is érkezett.

2020-ban pedig úgy állunk, hogy a Netflix vezényletével a japánok sorozatként folytathatták a sztorit, a végeredmény pedig július 3-án debütál a szolgáltatónál.

Addig pedig itt A harag: A kezdetek első előzetese: