Helstrom -- "Viaticum" -- Episode 102 -- A horrific accident leads Daimon and Gabriella fighting to save a man's soul, while a dark force attempts to stop them. Meanwhile, Yen's relationship with his work takes a dark turn towards obsession, and a discovery leads Anna back to St. Teresa's. Ana Helstrom (Sydney Lemmon) and Daimon Helstrom (Tom Austen), shown. (Photo by: Katie Yu/Hulu)

Habár a Szellemlovas sorozatból úgy tűnik nem lesz semmi, a Helstrom tesók megúszták és októberben a Hulura érkezik a felnőtteknek szóló széria, amihez most menő előzetes is jött.

A Marvel Filmes Univerzuma elképesztő módon zakatol az elmúlt időszakban. Na jó, nem 2020-ban, hiszen pont az elmúlt napokban jelentették be, hogy sem a Fekete Özvegy film, sem pedig az Örökkévalók nem fut be idén. Viszont tény, hogy az alapanyag kimeríthetetlen és a helyzet az, hogy a horrorfilmek kedvelőinek is bőven tartogat kalandokat. Az persze más kérdés, hogy a Marvel ezt mennyire igyekszik kiaknázni. Valljuk be, hogy jogos a félelem afelől, hogy a Disneynél készülő Penge film sem lesz irtó zúzós. Ellenben azért vannak projektek, amelyek máshol bukkanhattak fel és nem szorította a gyeplőt Kevin Feige vagy egy másik Marvel fejes. Jó példa erre a Netflixenél összehozott Marvel sorozatok garmadája, amelyek cseppet sem finomkodtak és javarészt jól sikerült.

Október 16-án a Hulu is betámad egy saját gyártású Marvel kalanddal, amelyben a Helstrom testvérek kerülnek a főszerepbe. Daimon és Ana Helstrom szerelemgyerekek ez nem kérdés, csupán annyi a bökkenő, hogy egy sorozatgyilkos gyermekei, akik különleges képességekkel rendelkeznek.

Ők talán egy kicsit jobb fejek, de a képességek és a gyilkolás az ő vérükben is ott van. A feladatuk pedig az, hogy az emberiség legrosszabbjait vadásszák le, akik sokszor talán nem is emberek.

Jó lesz ez, kérem!

Helstrom előzetes: