Hívás a múltból (2020) – Online film adatlap – A Fűrész-filme főgonosz, Tobin Bell most Lin Shaye oldalán tér vissza egy 1987-ben játszódó horrorfilmben!

Hívás a múltból – Teljes film adatlap

Magyar cím: Hívás a múltból
Eredeti cím: 
The Call
Műfaj: 
horror, thriller
Premier (USA): 
2020. október 2.
Hazai premier: 
2020. november 27.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: 
Timothy Woodward Jr.
Forgatókönyvírók: 
Patrick Stibbs
Filmstúdió: Single Malt Productions, Appreciated Films, BondIt Media Capital
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Hívás a múltból története:

1987-ben járunk, már ősz van. Adott egy kisvárosi baráti társaság, akik meglehetősen különös kalandba csöppennek, egy tragikus balesetet követően ugyanis túl kell élniük egy éjszakát, mindezt egy idegen helyen, egy egészen furcsa házaspár otthonában.

Szereplők

Lin Shaye, Tobin Bell, Chester Rushing, Erin Sanders, Mike Manning, Sloane Morgan Siegel, Judd Lormand, Randy J. Goodwin, Brooklyn Anne Miller, Leah Contreras, Toby Leader, Aidan Bertola, Madeleine Wade, Ciara Hanna, Fred Stoller

Hívás a múltból előzetes:

Érdekességek:

A forgatókönyvet Patrick Stibbs készítette, akinek ez a debütáló alkotása.

A rendezést az 1983-as születésű Timothy Woodward Jr. vezényelte, akinek már számos rendezés fűződik a nevéhez. A 2014-es Vörös bosszú, a Tudatalatti hadviselés, A jó, a rossz és a halott vagy a The Final Wish.

A főszerepben felbukkanó Tobin Bell a Fűrész szériában alakította több részben a főgonoszunkat. Lin Shaye pedig szintén több horrorfilmből lehet ismerős, akár Woodward Jr. a The Final Wish című horrorjában is főszereplő volt, de az Insidious filmek vagy a Zsákutca is az eszünkbe juthat a neve kapcsán.