Régen lehetett bármit is hallani a Hókusz pókusz korábban tervezett folytatásáról, a Disney azonban megerősítette, hogy a második rész még mindig téma.

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy a Disney szeretne elkészíteni, az 1993-as Hókusz pókusz című film folytatását. A projektről viszont az elmúlt hónapokban nem sokat lehetett hallani. Talán hajlamosak lehettünk azt gondolni, hogy az előkészületek megálltak és nem lesz semmi az ötletből.

A Disney azonban most jelezte, hogy erről szó sincs, a Disney+ szolgáltatásba ugyanis meg fog érkezni a Hókusz pókusz 2. része.

A folytatásról egyelőre nem sokat tudni. Egy biztos, így hivatkoznak rá és az is biztos, hogy Jen D’Angelo már elkészült a forgatókönyvvel, a rendezést pedig Adam Shankman vezényelheti. Egyelőre viszont ennyi. Az még kérdés, hogy esetleg Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy visszatérnek-e. Az talán jelentéssel bírhat, hogy korábban mindhárman úgy nyilatkoztak, hogy nagyon szívesen benne lennének egy esetleges folytatásban. Így aztán jó esély van rá, hogy a Disney is így tervez, ha már kategorikusan mindig folytatásként hivatkoznak a Hókusz pókusz 2. részére.