Homályba veszve (2019) – Online film adatlap – Scott Adkins ismét akciózik, a végeredmény ez alkalommal is egy B-kategóriás darab.

Homályba veszve – Teljes film adatlap

Magyar cím: Homályba veszve
Eredeti cím:
Abduction
Műfaj: 
akció, horror, sci-fi
Premier (USA): 2019. június 7.
Hazai premier: 

DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: 
Ernie Barbarash
Forgatókönyvírók: 
Mike MacLean
Filmstúdió: Ace Films, Beijing iQIYI Technology, Pandora Culture & Media
Forrásunk a film 
IMDB adatlapja.

Homályba veszve története:

Quinn Vietnámban, egy parkban tér magához. A legnagyobb problémája pedig az, hogy nem igazán emlékszik a saját múltjára és arra, hogy honnan is jött. Próbálja megtalálni a válaszokat a városban bóklászva, azonban csak hamar veszélyes alakok erednek a nyomába.

Szereplők:

Scott Adkins, Andy On, Truong Ngoc Anh, Lily Ji, Aki Aleong, Daniel Whyte, Mike Leeder, Brahim Chab, Paul W. He, Philippe Joly, Michael Darrow, Tom Caserto, Kevin Lee, Semiquaver Iafeta, Andrew Ng

Homályba veszve előzetes:

Érdekességek:

A Homályba veszve két főszereplője, Scott Adkins és Andy On korábban már dolgoztak együtt. Igaz ennek már 18 éve. Tsui Hark filmjében a Fekete maszk 2. részében volt jelenésük. Ahogy abban a filmben Tobin Bell a későbbi Fűrész filmek sztárja is szerepet kapott.

A film rendezője Ernie Barbarash volt, aki a Kocka 3. részét forgatta, de a Bedrótozva, a Gyilkos játékok és a Halálos meló is az ő filmje volt.

A forgatókönyvet jegyző Mike MacLean olyan filmeket jegyez korábbról, mint az Ősgyík az őshüllő ellen, a Sharktopus vagy éppen a Piranhaconda.