Adam Sandler újabb filmmel érkezik a Netflixre, ez alkalommal is agyamentségre kell számítani, viszont halloweeni köntösben. Itt a Hubie, a halloween hőse feliratos előzetese!

Adam Sandler néhány éve kötött szerződést a Netflix, ami akkor négy filmről szólt. Ezek szinte kivétel nélkül jól sültek el. A Nevetséges hatos sem volt rossz, a Gyagyás gyilkosság kifejezetten szórakoztató vígjáték lett, talán nem a megszokott fingós poénok mentén készült, illetve a Csiszolatlan gyémánt műfaját tekintve is egészen meglepő volt a színésztől. Az együttműködés tehát sikeres volt, így a szolgáltató és Sandler a jövőben is együtt dolgoznak.

Ennek a közösködésnek a legújabb állomása a Hubie, a halloween hőse című film lesz, ami alapvetően a Sandler megszokott stílusban érkezik, de egy picit igyekszik majd hátborzongató is lenne, legalábbis Halloween környékén játszódik.

A történet szerint Hubie Dubois, Salem városának félnótása, aki imádja a Halloweent. Hősünk már nem fiatal, de a fiatalok imádják szívatni és meg is lehet vele tenni tulajdonképpen mindent. Viszont a mostani Halloween más lesz, mint az eddigiek. Hubie ugyanis rájön, hogy a városban valami nem stimmel és az ott lakókra valami szörnyűség leselkedik. Persze a félnótásnak senki nem hisz, így Hubbie maga veszi kezébe a dolgokat!

A filmet Steven Brill rendezte, aki nem először dolgozik a színésszel. Sandler mellett pedig jó barátok feltűnésére is számíthatunk, Kevin James, Steve Buscemi és Rob Schneider is látható lesz. Valamint Michael Chiklis és Ray Liotta felbukkanására is számíthatunk.

A film október 7-én érkezik a Netflix kínálatába.

Hubbie, a halloween hőse előzetes: