Idegen arcok folytatás
John Boyega és Joe Cornish is benne lenne.

Talán ismerősen hangzik a 2011-es Idegen arcok című sci-fi. Joe Cornish rendezésében, John Boyega főszereplésével készült el a film, aminek akár folytatása is készülhet a közeljövőben.

John Boyega nagyot robbantott az elmúlt években a Star Wars franchise legújabb részeinek köszönhetően. Na, persze más kérdés, hogy Finn karakterét sokan meglehetősen feleslegesnek tartják, de tény, hogy Boyega karrierjének jót tett a szerep. Viszont a színész még ezt megelőzően, 2011-ben az Idegen arcok című sci-fi – horror – vígjáték kombóban is felbukkant. Joe Cornish írásában és rendezésében készült el a film, amelyben néhány fiatal utcagyerek és egy földönkívüli támadás kapta a főszerepet. A végeredmény pörgős, vicces és szerethető volt.

John Boyega még az előző évben egy interjúban nyilatkozott úgy, hogy neki nem lenne ellenére, ha ez a film akár egy újabb felvonást kapna.

A napokban pedig Joe Cornish beszélgetett a ScriptApart podcastben arról, hogy nem rég találkozott a színésszel és szóba került, hogy tényleg elkészülhetne egy újabb film.

Oké, ezt nyilván nem kell készpénznek venni, inkább csak egy ötletcsíráról van szó. Cornish viszont elárulta, hogy igazából már évekkel ezelőtt felmerült jó néhány sztori egy esetleges folytatást illetően. Például egy londoni kaland, ahol még nagyobb hullámban törnek a világra a földönkívüliek és akár néhány új típusú lény is megmutatkozhatna Londonban.

A gond eddig az volt, hogy mint Cornish, mind pedig Boyega meglehetősen elfoglalt volt az elmúlt években és nem jutottak oda, hogy komolyabban foglalkozzanak ezzel a projekttel.

Az kérdés, hogy most mennyivel akad több szabadidejük. Cornish elvileg hamarosan egy sci-fit forgathat, amelyben egy nagyon durva számítógépes vírus bukkan majd fel, ami az emberek agyára is veszélyes. Boyega esetében a Star Wars franchise véget ért, bár egy LEGO változat jön, ahol szinkronhangként számítanak rá, illetve a Naked Singularity-ben is ott lesz, de ez már elkészült. Viszont Rebel Ridge címen készül egy akció-thriller, ahol szerepet kapott. Másról egyelőre nem tudni. Így aztán talán lehet fantázia abban, hogy elkészüljön az Idegen arcok folytatás.