Beast címen, a Universal Pictures jóvoltából futhat be Idris Elba egyik következő filmje, amelyben egy csúnya oroszlán lesz a színész ellenfele!

A napokban jelentették be, hogy folytatást kap az élőszereplős Az oroszlánkirály, most pedig jön a hír, hogy Idris Elba egy oroszlánnal veszi fel a harcot következő filmjében. Véletlen lenne?!

Persze nyilván igen, hiszen Elba egyik következő filmje a Beast lesz, a Universal Pictures gondozásában, legalábbis a Deadline erről számolt be.

A végeredmény egy túlélő thriller lesz, amiről egyelőre keveset tudni. A sztori elvileg olyan lesz, mint A zátony esetében volt, csak ott Blake Lively cápák ellen küzdött, míg itt oroszlánt kapunk – és úgy tippelnénk, hogy vízből is kevesebb lesz.

A Beast forgatókönyvét Jaime Primak-Sullivan ötlete alapján Ryan Engle készítette, akinek a Rampage filmet is köszönhetjük.

A rendezést pedig Baltasar Kormákur vezényli majd, az izlandi rendező eddig egészen jó filmekkel jelentkezett, a 101 Rejkjavik, A tenger, az Út a mennyországba, a Dermesztő mélység és az Elégtétel fűződik a nevéhez.

Premierdátumról egyelőre nincs infónk.