Impresszum

Horror-Filmek.hu – Rémisztgetés felsőfokon!

A Tales from The Blog nevű blog.hu-s oldal még 2012-ben indult útjára. Az oldal készítőit egyetlen cél vezérelte, a horror, mint filmes műfaj bemutatása, az előzetesek, hírek, képek közlése.

Hiszünk abban, hogy ez a műfaj sem az ördögtől való és a horrorfilm kedvelők is teljesen normális, hétköznapi emberek.

2016-ban útjára indítottuk a blog mellett a saját honlapunkat is, horror-filmek.hu címen.

Az elnevezés bizonyos értelemben megtévesztő lehet, hiszen nem csak horrorfilmekkel kapcsolatban találhatsz információkat. A thriller és sci-fi alkotások mellett, a katasztrófafilmek és minden olyan anyag megtalálható itt, amely talán a rémületkeltés kategóriába tartozik, esetleg a megszokottnál erőszakosabb alkotás.

A filmek mellett igyekszünk a sorozatokra is figyelmet fordítani, szintén a zsáner lazán szabott határai között.

Bízunk benne, hogy kevés hazai horror blog és oldal között a horror-filmek.hu-n és a talesfromtheblog.blog.hu-n egy olyan közösséget és információs forrást találsz, ami többet ad más hasonszőrű oldalaknál.

Felhasználási tudnivalók:

A Horror-Filmek.hu portálon található írások mindegyike saját szerzésű  és szerkesztésű szöveg, amelyeket cikkíróink készítettek, szerkesztettek illetve fordítottak külföldi forrásokból. Ennek értelmében a honlapon megjelenő anyagokra a Ptk. szerzői jogokat és saját szellemi tulajdont védő passzusai érvényesek.

A szerzői jogi szabályozás a webhely tartalmának védelme érdekében a honlap látogatóival szemben fogalmazott követelményrendszert tartalmazza. A látogató a webhely oldalainak megtekintésével elfogadja a szerzői jogi feltételeket és annak tartalmát önmagára nézve kötelezőnek tekinti.

Az Horror-Filmek.Hu honlapon található cikkek és írások a szerkesztőség szellemi terméke.i A webhely teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, ebbe beletartoznak a felhasználók által beküldött hozzászólások is. Ez utóbbiakat viszont nem ellenőrizzük, tartalmukért a honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.

Az oldalon publikált cikkek forrás feltüntetésével és forrás oldal linkelésével kizárólag korlátozott mennyiségben felhasználhatóak.

Fontos tudni, hogy a közzétett külföldi filmelőzetesek még nem estek át a magyar hatóságok korhatár besorolásán, ezek megtekintése így csak 18 éven felüliek számára ajánlott.

Az alábbi Impresszumban megfogalmazott szabályozás nem tudása nem mentesít a jogi felelősségre vonás alól.

Moderálásra vonatkozó szabályozás:

Kommentelj és viselkedj kulturáltan. A spam és a trágárkodás tiltva van, ahogy a saját oldal reklámozása is. Utóbbi esetben vedd fel velünk a kapcsolatot és biztosan megértő fülekre találsz.

A fent említett hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, ha ismétlődés tapasztalunk fenntartjuk a felhasználó letiltását.

A kommentekre vonatkozó szabályozás kivételeknek megfelelve a szabad véleménynyilvánítás elve érvényesül.

A látogató a weboldal látogatásával beleegyezik abba, hogy személyes adatnak minősülő adatait a weboldal kezelje, mint például többek között a felhasználó IP címe.