Kedvenc horrormagazinunk idén negyedszer is a postaládában landolt és megjelent az újságárusoknál. Ínyencségek garmadája vár ránk közel 100 oldalon keresztül!

A Borzongás stábjának ismételten jár a pacsi, hiszen az idei évben is kiváló magazinokkal rukkoltak elő. Nincs ez másként a legújabb szám esetében sem. Már a borító az a fajta, amiért jó ízlésű horrorfilm rajongó, akkor is nyúl, ha még valamilyen furcsa oknál fogva eddig nem találkozott az újsággal. Parádés artwork, naná, hogy Michael Myers-szel és még néhány kedvenccel megtoldva! Príma munka, ez pedig a belső oldalakról is elmondható. A legjobb pedig az, hogy ez a magazin egy szerelemgyerek a készítők számára. Nyilván az újságíráshoz alapvetően is szükség van erre, de a Borzongás esetében ez minden bekezdésből, minden oldalról átüt. Már emiatt is borzongást okoz!

Természetesen a filmrovatban Myers filmje komoly szerepet kap, de az elmúlt időszak néhány másik alkotása is színre kerül, nem is csak a hazai mozis kínálatból.  Kapunk sorozatajánlókat is, két a közelmúltban bemutatott széria is nyomdafestéket kapott, jelentkezik az Ázsia klub és betekintünk a radar alá is. Ez utóbbi rovatból nem lőnék le semmit, de egészen ütős a négy oldalas felhozatal telis-tele olyan ínyencségekkel, amelyeket érdemes felvésni a filmnézős listánkra!

Külön piros pontot érdemel a George A. Romero munkásságát taglaló makulátlan összefoglaló, na meg a retro borzongás. Ez alkalommal is olyan filmeket sikerült összeszedni a horrorfilmes palettáról, amelyekkel érdemes időt töltenünk és a néhány ismert alkotás mellett szokás szerint kevésbé ismert darabok is előkerülnek. Nyilván nem akarok felsorolásba átcsapni, de például egy csehszlovák remekmű is téma 1969-ből!

Nem maradunk videojáték nélkül sem, sőt a horrorcore-ral is megismerkedhetünk, ami szégyen, nem szégyen nekem egy egészen új sztori volt.

Böjtös Gábor pedig most is gondoskodik a keményvonalas fanok utánpótlás ellátásáról, előkerülnek az import kiadások, egészen ütős különlegességekkel.

A Borzongás horrormagazin még mindig hiánypótló, bajunk pedig csak egyetlen van: idén nem kapunk több adagot. Persze a következő magazin megjelenéséig érdemes a mostani lapot és a korábbiakat és újra átolvasni – persze azért ne rongyosra, mert annál féltettebb kincsről van szó!