Megérkezett az első, nyúlfarknyi trailer a Tom Cruise főszereplésével készült első komoly Universal szörnyfilmhez. A múmia reboot teaser előzetes nem rossz, vasárnap pedig a teljes hosszúságú előzetes is befut.

Az Universal Pictures úgy döntött, hogy ideje lerántani a leplet, vagy legalábbis meglebbenteni azt és ennek fényében itt is A múmia reboot teaser előzetes. Kurta 20 másodpercről beszélhetünk, amiben egyelőre túl sok mindent nem látunk, bár ez a kevés is egy izgalmas dolgot vetít előre.

Tom Cruise főszereplését egyelőre nem tudom hova tenni. A baj vélhetően az, hogy sok Mission: Impossible-t néztem, de A múmia reboot nézése közben biztos el lehet majd vonatkoztatni.

A múmia reboot teaser előzetes továbbá megmutatja Russell Crowe-t is, aki amolyan univerzum átívelő karakter lehet, hiszen Dr. Jekyll-ként lesz majd jelen. Na meg ugye a címszereplő is feltűnik, aki ez alkalommal hölgy lesz, a csinos Sofia Boutella. Úgy tűnik a misztikum is bőven előkerül majd és azt azért korábban is jelezték, hogy alapvetően egy rémfilm a cél, ami nem egy korhatáros vérengzés lesz, de a lájtos besorolás adta lehetőséget igyekszik majd kihasználni.

A sztori szerint a múmia asszonyság felébred hosszú álmából és látja, hogy a világ nem valami jó hely, ezért pedig az embereket okolja, akiket büntetésül jobb híján megpróbál elsöpörni a földszínéről. Ehhez pedig Tom Cruise-nak is baráti társaságának is lesz egy-két szava.

A múmia reboot teaser előzetes pedig nem csak úgy egymagában, árván érkezett, hanem egy plakát is dukál mellé.

Itt A múmia reboot teaser előzetes

A rendezést Alex Kurtzman vezényelt,e a forgatókönyvet pedig Jon Spaihts és  Christopher McQuarrie pofozgatták és szépítgették. Ez pedig csak az Universal-féle szörnyuniverzum első darabja lesz. A folytatásban a Farkasember, a Láthatatlan ember, Frankenstein menyasszonya és Van Helsing is bemutatkozhat majd a vásznon. Drakula gróf esetében pedig ez már lehet megtörtént a bukott Az ismeretlen Drakula esetében, de az is benne van a pakliban, hogy az ő karakterét egy kicsit újra gondolják majd.

A múmia reboot 2017. június 9-én érkezik a mozikba.

A múmia reboot teaser előzetes:

https://www.youtube.com/watch?v=_yewtKeNvTE