December 17-én érkezhet meg a kilencrészesre tervezett új Végítélet sorozat, amihez most befutott a legújabb előzetes is.

A jó és a gonosz örökharca állandó témát szolgáltat filmek és könyvek témájául. Stephen King is persze többször boncolgatta ezt a kalandot, de talán nem kérdés, hogy a Végítélet volt a legnagyobb szabású ilyen jellegű alkotása. A sztori nem meglepő módon már filmes feldolgozást is kapott, ám most a CBS All Access jó voltából, Josh Boone rendezésében egy újabb Végítélet sorozat készülhetett.

Abagail anya szerepében ez alkalommal Whoopi Goldberg látható, míg a rémséges Randall Flagg, az ellenoldal, Alexander Skarsgård megformálásban lesz ott a képernyőn. Az előzetes alapján elé korrektnek tűnik ez a szereposztás.

Mellettük még Jovan Adepo, Owen Teague, Greg Kinnear, Brad William Henke,  Nat Wolff, Daniel Sunjata,  James Marsden, Amber Heard, Odessa Young, Eion Bailey, Katherine McNamara, Heather Graham, Marilyn Manson, Hamish Linklater  és  Henry Zaga feltűnésére is számíthatunk.

Végítélet sorozat előzetes: