James Wan egy kis szuperhősös kitérő után ismét horrorfilmet rendezett, ráadásul a hírek szerint a Malignant elég durva darab lesz.

James Wan 2004-ben a Fűrész című filmmel robbantotta be a karrierjét – ráadásul nem is csak a sajátját, hiszen a főszereplő és a forgatókönyvet jegyző Leigh Whannell sem panaszkodhat, jelenleg egy új Farkasember filmen és a Carpenter klasszikus Menekülés New York-ból feldolgozásán is ügyködik, A láthatatlan emberrel pedig komoly sikert ért el.

Azóta aztán számos remekmű fűződik a direktor nevéhez, akár az Insidious filmeket is említhetnénk, de még inkább a Démonok között franchise-t. Igaz a harmadik részt már nem ő vezényli, más projektek körül szorgoskodott és időlegesen a horrorfilmekkel is szakított. Az elmúlt hónapokban azonban újfent a borzongatás kapta a főszerepet az életében, hiszen leforgatta a Malignant című horrort.

A filmről sajnos mind a mai napig nagyon keveset tudni. A forgatókönyvet Akela Cooper írta, aki a Grimm sorozaton, és A visszatérőkön is dolgozott, valamint Az apáca 2. részét is ő vetette papírra. A Malignant esetében viszont annak ellenére, hogy a forgatások után járunk még nem derült ki, hogy miről is fog szólni.

Az viszont biztos, hogy egy kemény és durva horrorra számíthatunk, hiszen a végeredmény a tengerentúlon megkapta a korhatár besorolást. Így aztán biztosra vehetjük, hogy egy R-es darabra számíthatunk, ami kemény erőszakos jeleneteket, hátborzongató pillanatok és durva nyelvezetet is ígér. Könnyen lehet, hogy a végeredményt látva majd kiugrunk a bőrünkből ijedtünkben.

Habár a sztori tényleg nem ismert, a szereplők neve viszont már befutott. Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jacqueline McKenzie, Jon Lee Brody, Paula Marshall és Jake Abel is látható lesz többek között a Malignantban.

A film pontos premierdátumot még nem kapott, de a tervek szerint még 2021-ben bemutatkozhat.

Igaz az eredeti tervek szerint akár már 2020-ban bemutatkozhatott volna a film, de a koronavírus-járvány miatt ez nem történ meg.