Odaát 13. évad előzetes

A hamarosan elköszönő széria színésze beszélt arról, hogy melyik volt a kedvenc része és azt is elárulta, hogy miért.

Egy meglehetősen komoly korszak ér véget, november 19-én búcsúzik az Odaát. Jared Padalecki egy interjúban mondjuk nem rég úgy fogalmazott, hogy szerinte nem örökre, ám így vagy úgy, de beláthatatlan időre tényleg nem készülnek újabb részek.

A tengerentúlon a leghosszabban futó fantasy sorozata ez, amely szerintem a horror és a természetfeletti világát is rengeteg emberrel kedveltette meg. Biztos sokunknak fog hiányozni.

A közelgő búcsú okán a Rolling Stone magazin készített egy egészen hosszú interjút Jensen Ackles-zel, Dean megformálójával. Többek között arról is kérdezték a színészt, hogy melyik volt a kedvenc része az elmúlt 15 évad során.

Ackles a tizenegyedik évad 4. részét választotta, ami a Baby címet viselte. A rész alapvetően is különleges volt, hiszen az 1967-es legendás Chevrolet szemszögéből láthattuk a felvételeket. Pont emiatt imádott a színész ezen a részen dolgozni.

Ahogy fogalmaz, 8-10 kamerát szereltek a kocsira és a kocsiba, majd ő és Jared bepattantak és útnak indultak. Nem voltak operatőrök, rendezők, stábtagok, csak ők ketten és a kocsi, ami igazán rendhagyó élmény volt.

Ez pedig valóban igaz erre a felvonásra.