2017 októberében debütálhat a mozikban az új Fűrész film, ami a nyolcadik lesz a sorban. A produkció Jigsaw címen mutathatja meg magát a falon.

Film adatlap: “Fűrész: Újra játékban”

Magyar cím: Fűrész: Újra játékban
Eredeti cím: Jigsaw
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (USA): 2017. október 27.
Mozipremier (Magyar): –
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Michael Spierig, Peter Spierig
Forgatókönyvírók: Pete Goldfinger, Josh Stolberg, James Wan, Leigh Whannell
Filmstúdió: Serendipity Productions, Twisted Pictures, ABigger Boat

Jigsaw története:

Brutálisan meggyilkolt holttestek bukkannak fel a város több pontján. A rendőrség nem tétlenkedik, rögvest nyomozásba kezdenek. Az eredmények azonban meglehetősen ijesztőek. Minden jel arra mutat, hogy az elkövető a kirakós gyilkos, Jigsaw azaz John Kramer. A probléma az, hogy a közismert sorozatgyilkos már évek óta halott. Vagy talán mégsem? Esetleg egy újabb követővel vagy utánzóval van dolga a rendőrségnek? Akár az is benne van a pakliban, hogy a nyomozóknak saját maguk között kell keresniük a tettest?

Szereplők:

Laura Vandervoort, Tobin Bell, Matt Passmore, Callum Keith Rennie, Hannah Emily Anderson, Brittany Allen, Sonia Dhillon Tully, Tina Jung, Bonnie Slu, Mandela Van Peebles, Michael Boisvert, Attila Sebesy, Misha Rasaiah, Josiah Black, Shaquan Lewis

Előzetes:

https://youtu.be/kUTbg7JswFQ

 

 

 

Képek, plakátok:

Fűrész: Újra játékban

Fűrész: Újra játékban

Érdekességek:

A tervek szerint 91 perces játékidővel bír majd a film.

Habár a stúdió 2010-ben úgy gondolta, hogy a Fűrész 3D lesz az utolsó a sorban, mégis hamar megkezdődtek a találgatások valamiféle folytatást illetően. Egy időben, még 2012 környékén nagyon úgy tűnt, hogy a Lionsgate nem is konkrétan folytatást, hanem egy reboot-ot képzel el. Esetleg felmerült egy előzményfilm elkészítése. Aztán 2016-ban mégis olyan hírek érkeztek, melyek szerint az új Fűrész film nem előzmény és nem is reboot lesz, hanem a már megismert sztorit folytatják a készítők.

A film forgatásai 2016. szeptember 26-ná kezdődtek meg. A csapat Torontóban kezdett dolgozni.

A film rendezését egy testvérpár kapta. Michael és Peter Spierig, akik korábban az Időhurok filmmel és a Daybreakers – A vámpírok korával hallattak magukról.

A Jigsaw eleine Saw: Legacy, tehát Fűrész: Örökség címen futott. A stúdió 2017 júniusában döntött az átnevezés mellett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét