Az Oscar-díjas színész Ari Aster következő horrorfilmjének főszerepét kaphatja meg.

A Discussing Film hozta az infót, mely szerint az Oscar-díjas Joaquin Phoenix egy horrorfilmen vállalhat főszerepet. A portál szerint egyelőre a tárgyalások zajlanak, de Ari Aster harmadik horrorfilmje, a Beau is Afraid lehet az, amelyben Phoenix főszerepet kaphat.

Aster az elmúlt évek egyik legünnepeltebb horror rendezője, bár hozzá kell tenni, hogy nem feltétlen popcorn zabálós és semmit mondó filmeket készít. Az első fecske az Örökség volt a részéről, majd jött Florence Pugh főszereplésével a Fehér éjszakákat, amelyet egyébként Magyarországon forgattak. Egyik film sem az a könnyen emészthető és nem feltétlen pörgős horror, de Asternek ez a zsáner fekszik igazán.

A hírek szerint a Beau is Afraid sem lesz más, a leírások szerint egy meglehetősen szürrealista horrorfilmre számíthatunk, amelyben egy Beau nevű férfi kaphatja a főszerepet.

A sztori szerint Beau rejtélyes körülmények között szerez tudomást édesanyja haláláról, majd amikor hazatér félelmetes felfedezést tesz saját múltjával kapcsolatban és félelmetes természetfeletti fenyegetések is veszélyeztetni kezdik az életét. A leírások szerint Beau egy szorongó figura lesz, ez a szerep pedig tuti, hogy jól állna Phoenixnek.

A filmről egyelőre sokkal többet nem tudni, elvileg még a forgalmazó sincs meg, bár jó eséllyel az A24 lehet a befutó, ahogy Aster filmjeinél eddig is.