Szeptemberben mutatja be a Netflix a Jurassic World: Camp Cretaceous című animációs sorozatát, ami most megkapta első előzetesét!

Hamarosan animált formában is átadhatjuk magunkat a dinokalandoknak! A Netflix szeptember 18-tól teszi elérhetővé – várhatóan magyar felirattal – a Jurassic World: Camp Cretaceous című animációs sorozatát.

A végeredmény egy CGI animált történet lesz, ami tulajdonképpen a már megismert Jurassic World világában játszódik. A főhősünk néhány fiatal lesz, akik elutaznak a Nublar szigetére, a jó buli viszont csak hamar egy túlélő kalandba csap át. A végeredmény nyilvánvalóan a fiatalabb korosztályokat célozza, tehát nem egy vérgőzös animációs darabra kell számítani, igaz az előzetes, ha óvatosan is, de tartalmaz ijesztőbb részeket is.

Azt gondolom, hogy aki bírja az új Jurassic World filmeket, az ezt a sztorit is szeretni fogja.

Ráadásul a készítők nem titkoltak a franchise részének tekintik ezt a kalandot, amelynek történései tulajdonképpen a Jurassic World 1. részével egy időben játszódnak.  Ennek okán természetesen az Indominius Rex is tiszteletét teszi majd, de persze jön a T-Rex és a park összes látványossága.

Mutatjuk a trailert!

Jurassic World: Camp Cretaceous előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét