A Netflix nem tököl, május 21-én már a Jurassic World: Krétakori tábor 3. évad is elérhető lesz a kínálatban, így megérkezett az első előzetes is.

A Netflix alig egy évvel ezelőtt indította útjára a Jurassic World: Krétakori tábor című animációs szériáját, amely a filmek világában játszódik, az első évad egészen pontosan a Jurassic World film eseményeivel egyidőben. A végeredmény valamelyest gyerekbarát, de a felnőtt nézők számára is kifejezetten jó szórakozást tud nyújtani, így nem csoda, hogy a széria sikernek számít a streamingóriás kínálatában.

Arra pedig számítottunk is, hogy előbb-utóbb a folytatás is érkezhet, hiszen a második évad komoly kis cliffhangerrel ért véget. Nublar szigetén így aztán nem is érnek véget a kalandok, május 21-én érkezhet a Jurassic World: Krétakori tábor 3. évada, amihez most az előzetest is megkaptuk.

A trailer nem hosszú, viszont egy új bestia feltűnésére is számíthatunk benne, ami több mint kecsegtető. A helyzet az, hogy ezt a lényt ráadásul még a filmekben sem láthattuk és egyelőre tényleg elég titokzatos a helyzet vele kapcsolatban.

Jurassic World: Krétakori tábor 3. évad előzetes: