Jurassic World 2 előzetes

A következő héten folytatódhat a Jurassic World: Dominion forgatása, amelyről most Sam Neill nyilatkozott. A színész elárulta, hogy több hónapot dolgoznak majd a stábbal, így jó eséllyel fontos szerepben láthatjuk a régi kedvenceket.

Az nem titok, hogy a Jurassic World: Dominion  visszahozza a régi Jurassic Park filmek sztárjait. Jeff Goldblum már a második Jurassic World filmben is szerepelt, igaz az ottani feltűnését nem vitték túlzásba, inkább egy kis cameo szerepben láthattuk, az íze kedvéért. Laura Dern és Sam Neill azonban akkor nem kapott szerepet a dinós kalandban. A harmadik rész azonban velük is számol és nagyon úgy néz ki, hogy komolyabb szerep és több játékidő vár a színészekre.

Sam Neill adott egy interjút a Yahoonak, amelyben így fogalmazott:

„A film egészében szerepünk lesz. Jeff, Laura és én is ott leszünk végig. Mondjuk annyi különbség lesz, hogy most már lassabban tudok futni, mint 27 évvel ezelőtt.”

A színész azt is elárulta, hogy a többiekkel együtt most karanténban vannak, hogy biztosan ne legyenek koronavírusosak, amikor elkezdődik a közös munka. Hozzátette, hogy három-négy hónapig tart a munka, ez idő alatt pedig tulajdonképpen végig a forgatások helyszínén lesznek és a munka is karanténban zajlik majd.

Egy másik hír szerint pedig nem csak ők hárman lesznek a Jurassic Park-os visszatérők, hanem Campbell Scott karaktere, Lewis Dodgson is felbukkan majd a folytatásban.

A Jurassic World: Dominion a legutóbbi tervek szerint 2021 nyarán érkezhet meg, ha most rendben folytatódni tudnak a munkálatok, akkor jó eséllyel ez tényleg tartható is lesz. A Colin Trevorrow rendezésében érkező filmmel a Jurassic World is trilógia lesz, igaz nem rég a széria egyik producere úgy fogalmazott, hogy ezzel nem zárnak le semmit és bízik benne, hogy újabb dinós filmeket készíthetnek a közönségnek.