Karanténban 2020 teljes film adatlap

Karanténban (2020) – Online film adatlap – A #Túlélők című dél-koreai zombis film gyorsan megkapta az amerikai újráját.

Karanténban – Teljes film adatlap 

Magyar cím: Karanténban
Eredeti cím: Alone
Műfaj: horror, thriller
Premier (USA): 2020. október 16.
Hazai premier: 2021. március 4. (TV GO)
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Johnny Martin
Forgatókönyvírók: Matt Naylor
Filmstúdió: ICM Partners, JAR Filmns, Martini Films
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Karanténban története:

A világunk földi pokollá változik, kitör egy szörnyű járvány, Aidan (Tyler Posey) pedig úgy dönt, hogy otthonában barikádozza el magát és igyekszik túlélni ameddig csak lehet. A zombik azonban nem biztos, hogy nem találnak rá és nem törnek be a lakásába, így könnyen lehet, hogy hamarosan szörnyű versenyfutás kezdődik az életben maradásért.

Szereplők:

Tyler Posey, Summer Spiro, Donald Sutherland, Robert Ri’chard, John Posey, Maya Karin, Josey Martin, Jenny Martin, Brooke Swallow, Kjerstin Bell, Josh Harp, Eric Etebari, Ghania Makarem, Debbie Martinelli Swallow, Greg Fitzpatrick

Karanténban előzetes:

Érdekességek:

Talán a film története és az előzetes alapján is elég ismerősnek tűnik a Karanténban. Ez nem véletlen, a szintén 2020-ban bemutatott #Túlélők című dél-koreai film lényegében pont ugyanezen szkripten alapult.

A film főhősének édesapját valóban Tyler Posey apukája alakítja.

Érdekesség lehet, hogy a tengerentúlon a Karanténban című horror pontosan azon a napon jelent meg, mint a Love and Monster című. Utóbbinak Dylan O’Brien a főszereplője, míg a Karanténban főszerepét Tyler Posey kapta. Mindketten szerepeltek a Teen Wolf – Farkasbőrben című MTV sorozatban.