John Cho stars in Screen Gems' thriller SEARCHING.

Aneesh Chaganty 2018-as thrillerje, a Keresés egy remekbe szabott alkotás volt és úgy tűnik a stúdió már dolgozik a folytatáson.

John Cho főszereplésével mutatták be Aneesh Chaganty Keresés című thrillerjét még 2018-ban. A végeredmény egy egészen különleges sztori volt, leginkább a történetmesélést illetően. A film részleteit ugyanis különféle laptop és telefonkamerák szemszögéből követhettük végig, egy édesapa próbált eltűnt lánya nyomára akadni. A Keresés tényleg ütős thriller volt, remekül komponált csavarral és a parádés alakítást nyújtó Cho-val.

A 880 ezer dollárból készült film ráadásul végül világszerte 75 millió dollárra volt jó, így ismerve a hollywoodi mértékeket meglepő lehet, hogy nem készült el a folytatás.

A Deadline információi szerint azonban a közeljövőben ez is megtörténhet. Korábban úgy tűnt, hogy talán Aneesh Chaganty térhet vissza, ám a legújabb hírek már arról szólnak, hogy Will Merrick és Nick Johnson vezényelhetik a rendezést, akik egyébként az első film stábjának is tagjai voltak.

Sokat még nem tudni a végeredményről, de a történetmesélés módja természetesen hasonló lesz, ám ez alkalommal egy újabb történetet és élethelyzetet ismerhetünk meg. A forgatókönyvet is a Merrick-Johnson páros szállítja, ám úgy tudni, hogy ezen az első részt jegyző Chaganty-Ohanian páros is dolgozott, így talán minőségbeli romlásra nem biztos, hogy számítani kell.

A forgatásokat idén tavasszal szeretnék elkezdeni a Deadline jelentése szerint és Chaganty azt ígérte, hogy vizuálisan mindenképpen számíthatnak majd a nézők valamilyen fajta újításra, hiszen ezt elengedhetetlennek tartja a siker szempontjából.

Aneesh Chaganty kapcsán mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy tavaly egy újabb filmmel jelentkezett, ami már picit horrorosabb beütést is kapott, ez volt a Sarah Paulson főszereplésével készült Fuss!