Habár az eredeti terv az volt, hogy a Setét torony mozifilm bemutató 2017 februárjában esedékes, ezen most a stúdió mégis tolt egyet. Ehelyett csak nyáron érkezik a film. Nyugi állítólag nincs semmi baj a produkció háza táján.

A stúdió még nem régiben azt ígérte, hogy jövő februárban már meg is történik a Stephen King-féle Setét torony mozifilm bemutató. Várjuk is rendesen, hiszen egy korábbi listánkra is felkerült a film. Ehhez képest azonban tovább kell a tűkön ülnünk, ugyanis majd csak július végén kerül a tengerentúli mozikba a végeredmény. Vélhetően a július 28-ai premiernél itthon sem kell majd sokkal többet várni rá.

A stúdió persze rögtön igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy nincs semmi gond a produkció háza táján. Hiszen ugye korábban is látott már a filmtörténelem hasonló csúsztatást. Néha pedig megesik, hogy azért van rá szükség, mert a stúdió úgy érzi, hogy nem jól sikerült a film, így jöhet egy kis újraforgatás. Nos a gyártóstúdió jelezte, hogy most nem arról van szó.

A helyzet az, hogy az utómunkálatok talán egy kicsivel lassabban haladnak a Setét torony mozifilm esetében, mint azt először gondolták. Nikolaj Arcel és csapata pedig semmit sem szeretne elkapkodni, ezért inkább a későbbi premier mellett döntöttek. Bízunk benne, hogy a hivatalos indok a valódi indok is, ez esetben nincs is okunk az aggodalomra.

Utólag persze könnyű okosnak lenni, de azért sejthettük, hogy előfordulhat ez a csúszás. Itt van november és a Setét torony mozifilm bemutató közeleg, de még egyetlen árva előzetest sem kapott. Pedig azért ilyenkor egy ilyen kaliberű produkció esetében már megszokott érkezni a trailer.

A filmben a Feketeruhás embert Matthew McConaughey alakítja, míg nagy ellenfele, Roland Idris Elba megformálásában kelhet életre.

Mellettük Katheryn Winnick, Abbey Lee, Jackie Earle Haley, Claudia Kim, Nicholas Hamilton és Franz Kranz is feltűnik a végeredmény.

Azt pedig akkor már most tudomásul vehetjük, hogy a Setét torony mozifilm bemutató majd csak 2017. július 28-án esedékes.