Emlékszel még a 2010-es Trancsírák című filmre? Egy kiváló alkotás volt, aminek a magyar címadóját távolról sem illeti dicséret. Eli Craig rendező pedig úgy tűnik hamarosan egy újabb horror beütésű paródiával örvendezteti meg a közönséget.

Tuckern  & Dale vs. Evil. Ez volt az eredeti cím, amit tény, hogy nem lehet egyszerű jól magyarra fordítani. Na, de hogy Trancsírák? A mai napig nem tudok napi rendre térni a címadás fölött. Az elkövető térdepeljen egy kicsit kukoricán. Kösz.

Eli Craig rendező-író viszont azóta nem igazán hallatott magáról. Az Amazonnak ugyan levezényelte a Zombieland sorozat pilot részét, ami aztán nem kapott berendelést. Holott szerintem teljesen rendben volt.

Viszont Craig azért ügyködött az elmúlt időszakban is. 2013-ban úgy tűnt, hogy az Universal Pictures felügyelete alatt elkészülhet következő filmje a Little Evil.

A történetben egy Gary nevű faszi kapta volna a főszerepet, akinek az élete úgy tűnik maga a beteljesült álom. Éppen most vette el álmai nőjét, akihez azonban egy 6 éves gyerek is jár. Gary részéről talán még ezzel sem volna probléma, ám nagyon úgy tűnik, hogy a kissrác maga az Antikrisztus.

Jó hát a történetre ne süssük rá minden ok nélkül az eredeti jelzőt, hiszen láttunk már ilyet jó néhányszor. Viszont Craig korábbi művéből kiindulva azért rengeteg humorra és vérengzésre számíthatunk, amitől végül kerek és élvezhető egésszé állhat össze a Little Evil.

Viszont ugye a Universal Pictures letett az elkészítésről, ám nem régiben a Netflix úgy döntött, hogy foglalkozik a dologgal.

Nem meglepő, hiszen az eredetileg streaming szolgáltató sorozat fronton már több esetben is bizonyított. Akár ugye a Stranger Things is megemlíthető, hogy horrorvonalon maradjunk. Az utóbbi időben pedig a filmkészítés felé is kacsingatnak. Az AQR című sci-fi-t például pont két napja mutatták be a Torontói Filmfesztiválon.

Az egyik következő dobás pedig a Little Evil lesz, amihez már a főszereplőket is megtalálták.

A boldog házas férfi, Gary Adam Scott alakításában tűnhet fel a vásznon. Míg a gyönyörű álomnőt, a valóban gyönyörű álomnő Evangeline Lilly keltheti életre. A rohadék kissrácot pedig Owen Atlas formálhatja meg,  neki ez lesz az első nagy filmes bemutatkozása.

Pontos premierdátum még nincs, igazából a forgatások kezdéséről sem érkezett információ. Vélhetően azért hamarosan neki ugranak a dolognak, hiszen Evangeline Lilly ott lesz a Hangya folytatásában, amit 2018-ban bemutatnak, így a nem túl távoli jövőben az ottani forgatásokon is jelenése lesz.