A napokban érkezett a hír, mely szerint a Disney szeretne újabb esélyt adni a Predator franchise-nak. A végeredmény nem Shane Black korábbi filmjét folytatja, hanem a legújabb pletykák szerint mondhatni tényleg a nulláról kezd el építkezni.

Arról már beszámoltunk, hogy Dan Trachtenberg rendezésében készülhet el az új Predator film, a forgatókönyvet pedig Patrick Aison készítheti el. Azóta egy érdekes hír, hogy Trachtenberg egy interjúban úgy fogalmazott, hogy már évek óta dolgozik a Predator film előkészítésén, négy évet említett, ami azért is meglepő, mert ez esetben már a Shane Black-féle legutóbbi Predator film előtt is zajlottak ennek a másik ötletnek az előkészületei.

Mindenesetre most az APV Galaxy szállított egy új infót, az értesülései szerint ugyanis komoly időutazásra számíthatunk majd a Predator 5. részében. A portál úgy tudja, hogy a sztori még Amerika kolonizálása előtt játszódik majd, még azelőtt, hogy a telepesek megérkeztek volna az Újvilágba. Ennek fényében pedig akár arra is gondolhatunk, hogy a Predatorok az őslakókkal veszik fel a küzdelmet, mindenképpen érdekesnek tűnik ez a koncepció.

Kíváncsian várjuk az újabb részleteket és bízunk benne, hogy egy szerethető végeredményre számíthatunk, nem pedig a franchise temetésére.